Subaru

Marti, 19 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Prima imagine teaser cu viitorul Subaru Viziv Adrenaline: conceptul producătorului nipon debutează la Geneva

Subaru va expune noul concept Viziv Adrenaline în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cel mai probabil, noul prototip dezvoltat de niponi va integra un sistem de propulsie electrificat.
Luni, 11 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Subaru pregătește două modele cu sistem hibrid de propulsie: debutul acestora va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Subaru va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva două modele cu sistem hibrid de propulsie. Pentru moment știm că sistemul electrificat pregătit de japonezi va fi botezat e-boxer.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Modele noi

Cel mai puternic Subaru de serie a debutat la Detroit: STI S209 are 341 CP și va fi produs exclusiv pentru piața din SUA

Subaru a prezentat ediția specială STI S209 în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Cel mai puternic Subaru de serie va fi oferit doar pe piața din SUA, iar sub capotă se află un motor de 2.5 litri cu o putere estimată la 341 de cai.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | Intern

Filmul spectaculos al recordului stabilit pe Transfăgărășan cu un Subaru WRX STI: "Este un traseu incredibil"

Subaru a publicat un film de 7 minute cu recordul stabilit în vara acestui an pe Transfăgărășan cu un WRX STI în vara acestui an.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Modele noi

Subaru pregătește modele noi: un SUV, un hibrid și o mașină 100% electrică sunt așteptate până în 2025

Subaru pregătește lansarea a cel puțin 3 modele noi până în 2025, printre care un SUV, un hibrid și o mașină 100% electrică, potrivit unui plan al conducerii companiei.
Vineri, 06 Iulie 2018 | Intern

Subaru vrea să stabilească primul record mondial pentru sedanuri pe Transfăgărășan: un WRX STI va fi pus la încercare între 9-11 iulie

Un Subaru WRX STI va stabili primul record mondial de viteză pentru sedanuri pe Transfăgărășan pe un traseu cu lungimea de 82 de kilometri, în cadrul unui eveniment care va avea loc în perioada 9-11 iulie.
Joi, 29 Martie 2018 | Modele noi

Noul Subaru Forester este aici: interior mai spațios, motoare revizuite și tehnologii de ultimă generație

Noul Subaru Forester și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la New York. Ajuns la cea de-a cincea generație, SUV-ul promite un interior mai spațios, motoare îmbunătățite și tehnologii de ultimă oră.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu noul Subaru Forester: modelul va fi dezvăluit pe 28 martie

Subaru a prezentat primul teaser cu noul Subaru Forester, model ce va fi dezvăluit oficial pe data de 28 martie, în cadrul Salonului Auto de la New York.
Marti, 13 Martie 2018 | Industrie

Toyota, Subaru și Honda au cei mai fideli clienți din lume: Lexus, Audi și Land Rover sunt brandurile premium cu loialitatea cea mai mare

Un studiu publicat recent arată că Toyota, Subaru și Honda sunt brandurile auto cu cel mai mare grad de fidelitate din partea clienților. În ceea ce privește segmentul premium, clienții cei mai loiali revin celor de la Lexus, Audi și Land Rover.
Luni, 12 Martie 2018 | Siguranta

Subaru se gândește să renunțe la cutiile de viteze manuale: japonezii spun că transmisiile automate favorizează sistemele de siguranță

Cutiile de viteze manuale ar putea să fie scoase din oferta Subaru, întrucât japonezii vor să mizeze pe transmisiile de tip CVT care sunt compatibile cu anumite sisteme de siguranță.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Subaru va prezenta un nou concept: Viziv Tourer anticipează lansarea unui break

Subaru va dezvălui în luna martie conceptul Viziv Tourer care ar putea prefața lansarea unui nou break în gama constructorului japonez sau o actualizare pentru Levorg.
Sambata, 13 Ianuarie 2018 | Concepte

Subaru Viziv Performance STI: conceptul care anticipează lansarea lui WRX STI a fost dezvăluit oficial

Subaru a dezvăluit la Tokyo conceptul Viziv Performance STI, care anticipează lansarea unui WRX STI, însă nu a furnizat niciun fel de detalii tehnice despre acesta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Concepte

Subaru Viziv Performance STI Concept: primele teasere cu versiunea de performanță a lui Viziv Performance

Subaru a publicat două teasere cu Viziv Performance STI Concept, versiunea de performanță a conceptului cu același nume dezvăluit în octombrie. Lansarea oficială este programată pentru 12 ianuarie.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Siguranta

Cele mai sigure mașini lansate în 2017: Volkswagen, Volvo, Opel și Subaru își împart premiile

Euro NCAP a publicat astăzi cele mai sigure mașini testate în cele 6 categorii interne în cursul anului 2017. Volkswagen adună trei premii, Volvo are cel mai mare punctaj, iar Opel și Subaru completează onorabil lista premianților.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Modele noi

Subaru WRX: noua generație va veni din 2020 cu propulsie electrică sau hibridă

Subaru lucrează la noua generație a modelului WRX, care va avea propulsie electrică sau hibridă începând din 2020.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Industrie

Subaru WRX STI, la final de drum: producția sedanului de performanță va fi oprită anul viitor în Europa

Subaru a anunțat că producția modelului WRX STI va fi oprită în Europa la mijlocul anului viitor. Japonezii spun că sedanul lor nu are cum să supraviețuiască în condițiile unor limite tot mai stricte privind emisiile de CO2.
Marti, 21 Noiembrie 2017 | Modele noi

Subaru Ascent: cel mai mare SUV din istoria japonezilor primește un teaser înainte de lansarea din noiembrie

Subaru a publicat un teaser pentru Ascent, SUV-ul cu 7 locuri care va deveni cel mai mare SUV din istoria constructorului japonez atunci când va fi dezvăluit în 28 noiembrie la Los Angeles.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Subaru WRX STI ar putea primi o versiune hibridă: japonezii vor “un model mai prietenos cu mediul”

Subaru ar putea lansa o versiune hibridă pentru următoarea generație WRX STI, întrucât compania își dorește “un model mai prietenos cu mediul”.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Masini autonome

Investiții japoneze: Subaru a construit piste noi pentru testarea mașinilor autonome

Subaru a construit mai multe piste noi la centrul său de testare din Japonia ca să dezvolte tehnologia viitoarelor mașini autonome.
Vineri, 27 Octombrie 2017 | Industrie

Probleme pentru japonezi: Nissan și Subaru au recunoscut că mașinile lor n-au respectat procedurile de inspecție în ultimii 30 de ani

Subaru a transmis că n-a respectat procedurile de inspecție finală pentru mașinile destinate pieței din Japonia, în ultimii 30 de ani, la scurt timp după un anunț similar al celor de la Nissan.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru